Het Kopen/Betalen van Bitcoin is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Topwietonline. Met de eenvoudige youtube video handleidingen die op het internet beschikbaar zijn, zullen beginners van de crypto wereld met plezier binnen 45 minuten direct over hun eigen wallet kunnen beheren!

U dient een Crypto Wallet te openen zodat u voor langere periodes uw Bitcoin kunt opslaan, en daarbij ook uw bestelling kunt afrekenen. Hier naast, vindt u 2 vensters waar u kunt kiezen om een handleiding te volgen voor de Android/Apple iOS of voor de Computer. Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de wallet zou moeten gebruiken met daarbij informatie dat perfect zou zijn voor een beginner in de crypto wereld!


Liever direct uw bestelling betalen?
Helaas is dit sinds November 2020 niet meer mogelijk, aangezien de regels verplicht zijn veranderd. Het is daarom belangrijk, dat u het bitcoin adres van uw bestelling niet opgeeft voor uitbetaling. Laat daarom eerst uw Bitcoin, storten op uw eigen wallet.(*Overige optie* indien u alsnog direct zou willen betalen.)

 • Bitcoin Exchange
  Er zijn een handje vol bedrijven waar u eventueel bitcoins zou kunnen kopen om uw bestelling te betalen, hier in deze pagina heeft u een idee waar u eigenlijk de crypto valuta zou kunnen verschaffen door enkel 1 van deze bedrijven uit te kiezen.

  Bedrijven:
 • Bitonic
 • Anycoindirect
 • Bitcoin broker
 • Lite bit
 • Coinbase
 • Knaken
 • Bitpanda

  Note: U bent niet verplicht om 1 van deze exchanges te gebruiken, maakt u gebruik van een andere exchange? Geen probleem, wanneer ons systeem de betaling detecteerd zult u automatisch een email ontvangen.

Sinds de handleiding is gebasseerd op Bitpay. plaatsen wij een kleine handleiding om uw wallet te installeren op uw smartphone Android of iOS

1)Download Bitpay: Android / iOS

2)Installeer Bitpay tot u het volgende scherm heeft bereikt.

3)Dan klikt u op het volgende portemonnee, tot u dit scherm heeft bereikt.

4) Daarna klikt u op “beginnen” en selecteert u welke crypto wallet u zou willen aanmaken. Zoals hieronder de foto.

5)Klik op Create en voer een wachtwoord in indien het nodig zal zijn.(Wordt wel geadviseerd). Daarna krijgt u dit scherm.

6) Wanneer u uw wallet opent, dient u enkel uw 12 woorden van uw wallet op te schrijven, en kunt u gebruik maken van uw eigen prive wallet.

7) Heeft u uw 12 woorden opgeschreven? Gefeliciteerd, u heeft uw eigen wallet geactiveerd. Klikt u dan op het kopje “Receive” hier kunt u dan een screenshot maken van uw bitcoin adres en kunt u uw bitcoin adres verifieren bij de desbetreffende Bitcoin Exchange.

Note: Het is niet verplicht om Bitpay te gebruiken, indien u graag gebruik maakt van een andere wallet. Dan kunt u dat zonder problemen gebruiken.

*Crypto Wallet*

Wij gaan er vanuit, dat u bitpay al geinstalleerd heeft en geconfigureerd.”
Hier wordt stap voor stap uitgelegd, hoe u meerdere Bitcoins kunt kopen bij een Bitcoin Exchange en kunt opslaan op een crypto wallet voor een langere periode.
Als voorbeeld wallet gebruiken wij: Bitpay

1) Wij gaan eerst naar de Bitpay wallet, kopje “Receive” zoals de aangegeven foto.

2) Kopieer het Bitcoin adres dat wordt aangegeven. Zoals hieronder de foto.

3) Daarna gaan wij naar het uitgekozen Bitcoin Exchange, wij nemen als voorbeeld Bitonic.

  4) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro/BTC u wilt ontvangen op uw wallet. Wij raden aan om het aantal euro dat u wilt ontvangen op uw wallet in het vakje “euro” zou willen opschrijven.
   5) Eenmaal het bedrag ingevoerd, klikt u op kopen.


 6) Daarna vraagt het om uw bitcoin adres in te voeren. Daar komt stap 2 van te pas. Dan plakt u het Bitcoin adres in het vakje “Uw Bitcoinadres”  
 7)
Dan selecteert u het gewenste betaalmethode? Zoals Ideal of Bancontact om uw crypto munt te mogenontvangen.

Note:
Indien u nog nooit eerder bitcoins heeft gekocht, dient er eerst een verificatie plaats te vinden. Dit neemt normaal gezien eenmalig 1 werkdag inbeslag.
  
Heeft u betaald?

Zo ja, dan zal u de bestelde crypto mogen ontvangen in uw wallet, u krijgt ook altijd een bevestiging toegestuurd via de mail, dat de transactie is uitgevoerd.

 Tip:
U hoeft niet persé Bitpay uit te kiezen als uw privé wallet, dit gebruiken wij als voorbeeld. De stappen om Bitcoin te kopen blijven het zelfde voor de desbetreffende wallet die u heeft uitgekozen.

*Wallet: Bitpay*

(Wij gaan er vanuit, dat u bitpay al geinstalleerd heeft en geconfigureerd.)

Hier wordt stap voor stap uitgelegd, hoe u uw bestelling bij Topwietonline kan betalen via uw eigen Crypto Wallet

1) Plaats een bestelling in onze Online Coffeeshop
2) Heeft u het betalings scherm bereikt? Zoals de ingevoegde foto..

 

3) Kopieer het betaal adres wat er bij uw factuur staat omschreven.
4) Daarna gaan wij eerst naar de Bitcoin wallet naar het kopje “send” wij nemen als voorbeeld Bitpay

5) Eenmaal in dit venster vraagt het om het bitcoin adres in te voeren. Daar komt stap 3 van te pas. Daarna plakt u het betaal adres in het vakje “Enter Address” of u kunt het factuur scannen doormiddel van de QR Code.


6) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro/BTC u wilt overmaken. Wij raden aan om het aantal euro wat u moet betalen in het vakje “euro” zou willen opschrijven.
7) Als u genoeg bitcoin heeft staan op uw wallet, kunt u de betaling bevestigen door op het kopje “send” te drukken.

Heeft u de transactie uitgevoerd?
Zo ja, gefeliciteerd! Uw betaling is geslaagd. Vanaf dit punt gaat alles automatisch. Wanneer uw betaling is gedetecteerd door ons systeem wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden met daarvan de actuele status van uw bestelling bij Topwietonline.

Tip!
Indien u Stap 2 heeft bereikt, en u heeft genoeg bitcoin in uw wallet en u heeft daarbij de wallet op het zelfde toestel staat. Dan kunt u in de betaal pagina op “Wallet Openen” klikken. Dan worden deze gegevens automatisch voor u ingevuld.
Note:
Vragen? U kunt ze altijd stellen, wij zullen u altijd van dienst zijn indien u ergens niet uitkomt.

Bezoekt u deze pagina later nog eens!

Changelly

(Indien u gebruik maakt van Changelly, kunt u gebruik maken van “Direct Betalen”)

Wij bieden de volgende overige opties aan voor klanten die het liefst zo min mogelijk documenten delen met derden. Beschikt u namelijk over één van de volgende opties zoals: Visa, Mastercard, Apple Pay of Bank overschrijving. Dan kunt u gebruik maken van de volgende website https://changelly.com

1) Plaats een bestelling in onze Online Coffeeshop
2) Indien u dat gedaan heeft, eindigd u op deze pagina

 3) Kopieer het betaal adres wat er bij uw factuur staat omschreven.
4) Daarna gaan wij eerst naar de uitgekozen Bitcoin Exchange: Changelly

    5) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro intevoeren van uw bestelling.
   6) Eenmaal het bedrag ingevoerd, klikt u op kopen. (Selecteer altijd “Best Offer”)

   7) Daarna vraagt het om uw bitcoin adres in tevoeren. Daar komt stap 3 van te pas. Daarna plakt u het betaal adres in het vakje “enter your BTC recipient address

  
   8)
Daarna selecteert u het gewenste betaalmethode.

9) Registreer indien nodig een account, en betaal uw bestelling. Moet u geverifieerd worden? Dan zal dit eenmalig zijn, in het vervolg worden transacties binnen een uur uitgevoerd zo gauw hun de betaling hebben mogen ontvangen.

  Heeft u betaald?
Zo ja, gefeliciteerd! Uw betaling is geslaagd. Vanaf dit punt gaat alles automatisch. Wanneer de Exchange uw betaling heeft uitgevoerd en wij deze hebben ontvangen wordt u hiervan per e-mail automatisch op de hoogte gehouden met de actuele status van uw bestelling bij Topwietonline.

 Tip:
Bitcoin Betaal Adres, blijft altijd geregistreerd voor de geselecteerde bestelling. Dit zal ook niet verlopen, dit hebben wij zo gemaakt voor klanten die het verificatie proces nog moeten doorstaan of betalingen die na 24uur binnenkomen.

Sinds Bitpay op bijde platformen beschikbaar is, en iedereen wel over een smartphone beschikt. Kunt u eenvoudig gebruik maken van deze persoonlijke wallet waar u totale controle over heeft.

1) Bitpay: Android
2) Bitpay: iOS(Apple)

nl Dutch
X