Het Kopen/Betalen van Bitcoin is nog nooit zo eenvoudig geweest bij Topwietonline. Met de eenvoudige youtube video handleidingen die op het internet beschikbaar zijn, zullen beginners van de crypto wereld met plezier binnen 45 minuten direct over hun eigen wallet kunnen beheren!

Wallet openen?
U kunt ervoor kiezen om een Crypto Wallet te openen zodat u voor langere periodes uw crypto coins kunt opslaan! Hier onderaan deze pagina vindt u 2 vensters waar u kunt kiezen om een handleiding te volgen voor de Computer of Telefoon(Video). Hier wordt stap voor stap uitgelegd hoe u de wallet zou moeten gebruiken met wat extra informatie dat perfect zou zijn voor een beginner in de crypto wereld!


Liever direct betalen?
Sommige klanten willen liever geen wallet aanmaken. Dit vanwege de extra transactiekosten die aan de transactie van pas komt. Daarom is Direct Betalen op een soort gelijke manier toch mogelijk gemaakt voor iedereen! U kunt daarom een Bitcoin Exchange uitkiezen. Heeft u al een exchange dat bij u past? Dan kunt u door naar het kopje “Direct Betalen” te gaan. Hier wordt uitgelegd hoe u direct kunt betalen via Ideal/Bancontact etc..

 • Bitcoin Exchange
  Er zijn een handje vol bedrijven waar u eventueel bitcoins zou kunnen kopen om uw bestelling te betalen, hier in deze pagina heeft u een idee waar u eigenlijk de crypto valuta zou kunnen verschaffen door enkel 1 van deze bedrijven uit te kiezen.

  Bedrijven:
 • Bitonic
 • Anycoindirect
 • Bitcoin broker
 • Lite bit
 • Coinbase

  Letop: U bent niet verplicht om 1 van deze exchanges te gebruiken, maakt u gebruik van een andere exchange? Geen probleem, wanneer ons systeem de betaling detecteerd zult u automatisch een email ontvangen.

*Crypto Wallet*
Hier wordt stap voor stap uitgelegd, hoe u meerdere Bitcoins kunt kopen bij een Bitcoin Exchange en kunt opslaan op een crypto wallet voor een langere periode.
Als voorbeeld gebruiken wij: Exodus

1) Wij gaan eerst naar de Bitcoin Wallet, kopje “Receive” zoals de aangegeven foto.

2) Kopieer het Bitcoin adres dat wordt aangegeven.

3) Daarna gaan wij eerst naar de uitgekozen Bitcoin Exchange, wij nemen als voorbeeld Bitonic.

  4) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro/BTC u wilt ontvangen op uw wallet. Wij raden aan om het aantal euro dat u wilt ontvangen op uw wallet in het vakje “euro” zou willen opschrijven.
   5) Eenmaal het bedrag ingevoerd, klikt u op kopen.


   6) Daarna vraagt het om uw bitcoin adres in te voeren. Daar komt stap 2 van te pas. Daarna plakt u het Bitcoin adres in het vakje “Uw Bitcoin adres”  
  7)
Daarna selecteert u het gewenste betaalmethode? Zoals Ideal of Bancontact om uw crypto te ontvangen.

   Heeft u betaald?

Zo ja, dan zal u de bestelde crypto ontvangen in uw uitgekozen wallet. Dit gebeurt wanneer de Bitcoin Exchange die u heeft uitgekozen uw betaling heeft uitgevoerd.

 Tip:
U hoeft niet persé Exodus uit te kiezen als uw privé wallet, dit gebruiken wij als voorbeeld. De stappen om Bitcoin te kopen blijven het zelfde voor de desbetreffende wallet die u heeft uitgekozen.

*Geadviseerd*
Hier wordt stap voor stap uitgelegd, hoe u uw bestelling bij Topwietonline kan betalen via uw eigen Crypto Wallet

1) Plaats een bestelling in onze Online Coffeeshop
2) Heeft u het betalings scherm bereikt? Zoals de ingevoegde foto..

3) Kopieer het betaal adres wat er bij uw factuur staat omschreven.
4) Daarna gaan wij eerst naar de Bitcoin wallet naar het kopje “send” wij nemen als voorbeeld Exodus.

5) Eenmaal in dit venster vraagt het om uw bitcoin adres in tevoeren. Daar komt stap 3 van te pas. Daarna plakt u het betaal adres in het vakje “send to bitcoin address”


6) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro/BTC u wilt overmaken. Wij raden aan om het aantal euro wat u moet betalen in het vakje “euro” zou willen opschrijven.
7) Als u genoeg btc heeft staan op uw wallet heeft, klikt u op het kopje “send” 

Heeft u de transactie uitgevoerd?
Zo ja, gefeliciteerd! Uw betaling is geslaagd. Vanaf dit punt gaat alles automatisch. Wanneer uw betaling is gedetecteerd door ons systeem wordt u hiervan per e-mail op de hoogte gehouden met daarvan de actuele status van uw bestelling bij Topwietonline.

 Note:
Vragen? Stel ze gerust, wij zijn er nou eenmaal om te helpen!

*Gebruik deze methode alleen als u al eerder bitcoins heeft gekocht*
Hier wordt stap voor stap uitgelegd, hoe u uw bestelling bij Topwietonline direct kan betalen via een ander betaalmiddel!

1) Plaats een bestelling in onze Online Coffeeshop
2) Wanneer u een bestelling heeft geplaatst, ontvangt u een email met uw factuur. Zoals wordt aangegeven op de ingevoegde foto.


 3) Kopieer het betaal adres wat er bij uw factuur staat omschreven.
4) Daarna gaan wij eerst naar de uitgekozen Bitcoin Exchange, wij nemen als voorbeeld Bitonic.

    5) Hier wordt gevraagd om het aantal Euro/BTC u wilt overmaken. Wij raden aan om het aantal euro wat u moet betalen in het vakje “euro” zou willen opschrijven.
   6) Eenmaal het bedrag ingevoerd, klikt u op kopen.

   7) Daarna vraagt het om uw bitcoin adres in tevoeren. Daar komt stap 3 van te pas. Daarna plakt u het betaal adres in het vakje “Uw Ontvangstadres”  
   8)
Daarna selecteert u het gewenste betaalmethode?(Zoals Ideal of Bancontact) en betaald u uw bestelling.

  Heeft u betaald?
Zo ja, gefeliciteerd! Uw betaling is geslaagd. Vanaf dit punt gaat alles automatisch. Wanneer de Exchange uw betaling heeft uitgevoerd en wij deze hebben ontvangen wordt u hiervan per e-mail automatisch op de hoogte gehouden met de actuele status van uw bestelling bij Topwietonline.

 Tip:
Bitcoin Betaal Adres, blijft geregistreerd voor de geselecteerde bestelling. Dit zal ook niet verlopen, dit hebben wij zo gemaakt voor klanten die het verificatie proces nog moeten doorstaan.

Klantenservice
Mocht u vragen hebben over het kopen van Bitcoins of heeft u andere vragen? Dan kunt u altijd eenvoudig contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te klikken hierop! Dan kunt u naar beneden scrollen en handmatig contact met ons opnemen. Wij zullen dan indien mogelijk zo snel mogelijk contact met u opnemen en samen een gepaste oplossing zoeken om uw betaling alsnog af te ronden.

nl Dutch
X