Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Waarschuwing! Pas op voor oplichters.
Het is ons onlangs opgevallen dat er steeds meer websites verschijnen die onze afbeeldingen / namen van soorten volledig kopieren of de website kopieren. Dit is bedoeld om de klant te misleiden en zo de klant optelichten, zorg daarom ervoor dat u zich daadwerkelijk op onze website bevindt en verifieer de URL in uw adresbalk ‘Topwietonline.nl’ voordat u iets koopt en wanneer u op internet surft.
Sinds wanneer is Topwietonline Actief?
Onze Online shop is sinds begin Januari 2019. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.
Zijn de foto's die bij de producten staan daadwerkelijk echt?
Jazeker, onze foto’s worden op professionele wijze gemaakt. Dus dit betekend dat onze foto’s niet zijn gephotoshopped en horen daadwerkelijk bij het product waar deze bij staat.
Wordt mijn bestelling discreet verzonden?
Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk.
Is de prijs van de Wiet/Hasj per gram?
Jazeker, al onze producten worden berekend vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product.
Verzend Topwietonline naar België of buiten Nederland?
Jazeker wij versturen zowel naar België als naar de rest van Europa. Bij het afronden van uw bestelling wordt er gevraagd naar het land van verzending, daar kunt u uit de beschikbare landen kiezen waar wij aan leveren.
Track & Trace (Verzekerd)
Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
Besteld u na 12:00, staat deze dan gelabeld voor verzending met T&T dan is er nog kans dat deze dezelfde dag wordt verzonden dit is echter geen garantie bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. U krijgt altijd een email van ons met informatie over het verzenden.
De voordelen van T&T:
1) Minimale leveringsperiode van 24uur door Postnl zelf, ook op zaterdagen m.a.w. vandaag besteld morgen in huis, dit geldt natuurlijk ook voor België!
2) Uw bestelling is verzekerd voor eventueel verlies. Dit betekend dat bij constatering van verlies van uw bestelling wij deze kosteloos opnieuw zullen toesturen naar uw aflever adres.

Note: Heeft u gebruik gemaakt van T&T? Wij verwerken altijd uw Track & Trace code aan het einde van de dag, geen zorgen uw bestelling is zeker weten optijd verzonden naar uw aflevers adres.

Reguliere Post (Onverzekerd)
Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00?
Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden.
Besteld u na 12:00, dan is er nog weinig kans dat uw bestelling dezelfde dag verzonden wordt, bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Normaal wordt uw bestelling de volgende ochtend aan u verzonden. Maar u wordt altijd op de hoogte gehouden met de status van uw bestelling. Dit om verwarring te voorkomen.
Betalen met Ideal?
Het is wel mogelijk om uw bestelling te betalen met Ideal via een Bitcoin Exchange. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u naar onze pagina: eenvoudig bitcoin kopen. Hier vindt u de stappen om eventueel een wallet aan te maken of om Direct te betalen via Ideal, creditcard, bancontact etc…
Verkoopt Topwietonline ook andere benodigdheden?
Jazeker, wij hebben een redelijk uitgebreid assortiment als het om accessoires gaat! Gelieve de pagina “Accessoires” hier boven aan te klikken.
Hoeveel kunt u max per dag bestellen?
U kunt maximaal 5 gram per dag bestellen.
Moet ik thuis blijven om mijn bestelling in ontvangst te nemen?
Nee, dit is niet nodig aangezien al onze post als brievenbus post wordt verzonden.
Moet ik onder mijn eigen naam bestellen?
Nee, uw eigen naam is niet perse nodig om uw post te ontvangen, zolang uw aflever adres gegevens correct zijn vermeld, zal u het brievenbus pakketje in uw brievenbus ontvangen.
Ik heb een verkeerde aflever adres opgegeven, wat nu?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]
Staat uw vraag hier niet tussen?
Neem dan contact op met de klantenservice. Wij zullen u graag verder helpen, gelieve rekening te houden dat wij buiten werktijden binnen enkele uren reageren.(Na 00:00 ontvangt u indien mogelijk zo spoedig mogelijk antwoord)

*Deze pagina wordt van tijd tot tijd aangepast, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de meeste gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten.

nl Dutch
X