Algemene Informatie

Onze Online shop is sinds begin Januari 2019 online. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk te hulp te zijn. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Onze Online shop is sinds begin Januari 2019 online. Wij zijn altijd bereid om u van dienst te zijn en proberen indien mogelijk u zo snel mogelijk te hulp te zijn. Daarnaast is de ict afdeling constant aan de website bezig om deze te optimaliseren en zo veilig mogelijk te houden voor onze klanten zodat uw anonimiteit gewaarborgd blijft.

Topwietonline waakt over uw gegevens, veiligheid op het internet gaat voor alles. Daarom worden uw gegevens speciaal versleuteld zodat deze niet ontsleuteld kan worden door derde instanties. Topwietonline medewerkers zijn de enige wie toegang zal hebben tot uw gegevens. Indien er in het ergste geval er sprake zal zijn van een database lek, dan zullen deze instanties niks hebben aan de informatie die zij denken te hebben verkregen.

*De standaard TLS(Https) encryptie waar elke online coffeeshop gebruik van maakt, is hier ook van toepassing. Maar Topwietonline heeft meerdere fail safes actief om uw privacy te garanderen!

Wij maken gebruik van Trustpilot, dit is een platform waar klanten beoordelingen kunnen schrijven over hun ervaringen met Topwietonline. Daarnaast hebben hun maatregelen om neppe beoordelingen tegen te gaan.
Indien u Trustpilot niet vertrouwd, kunt u altijd een bestelling plaatsen van 1 gram om zo de service te testen.

De kosten voor track & trace naar België bedragen 13 euro bij Postnl, deze kosten vallen na te kijken op de postnl website. Daarnaast vragen wij 2 euro extra, waardoor het totale bedrag op 15 euro eindigd. Helaas kunnen wij niks aan deze prijs veranderen, want de extra 2 euro kosten zijn bedoeld om de levering van onze leverancier te garanderen.

Het is ons onlangs opgevallen dat er steeds meer websites verschijnen die onze afbeeldingen / namen van soorten volledig kopieren of de website kopieren. Dit is bedoeld om de klant te misleiden en zo de klant optelichten, zorg er daarom voor dat u zich daadwerkelijk op onze website bevindt en verifieer de URL in uw adresbalk ‘Topwietonline.nl’ voordat u iets koopt en wanneer u op internet surft.

Wanneer de status van uw bestelling naar mislukt is veranderd, dit gebeurt meestal wanneer het ontvangen Bitcoin bedrag verschilt met wat op het factuur omschreven staat. Daarom wordt uw bestelling handmatig gecontrolleerd door een medewerker van Topwietonline.

*Geen paniek U hoeft hier niks voor te doen, indien van toepassing zal de Medewerker van Topwietonline uw bestelling in behandeling plaatsen of contact met u opnemen.

Indien u een account wil maken bij Topwietonline is dit zeker mogelijk, wanneer u een bestelling plaatst heeft u hier de mogelijkheid voor nadat u uw email adres heeft ingevuld.

Verzending & Levering

Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk

Jazeker! Uw bestelling wordt vacuüm verpakt en in een enveloppe of brievenbus doosje verzonden. Op deze manier zijn de inhoud en geurtjes niet te achterhalen en lijkt uw bestelling op ieder ander post stuk

​Indien u gebruik heeft gemaakt van verzending met Track & Trace, dan worden de track & trace codes altijd aan het einde van de dag verwerkt. Indien u deze nog niet heeft ontvangen, wij zijn u niet vergeten. U zult uw track & trace code zo spoedig mogelijk ontvangen.

Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00? Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. 

Besteld u na 12:00, staat deze bestelling dan gelabeld voor verzending met T&T dan is er nog kans dat deze dezelfde dag wordt verzonden dit is echter geen garantie. Bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. U wordt altijd op de hoogte gehouden met de actuele status van uw bestelling via de mail.

De voordelen van T&T:

1) Minimale leveringsperiode van 24uur door Postnl zelf, ook op zaterdagen m.a.w. vandaag besteld morgen in huis, dit geldt natuurlijk ook voor België!

2) Uw bestelling is verzekerd tegen eventueel verlies. Dit betekend dat bij constatering van verlies van uw bestelling wij deze voor 50% zullen vergoeden dmv een kortingscode.

Note: Heeft u gebruik gemaakt van T&T? Wij verwerken altijd uw Track & Trace code aan het einde van de dag, geen zorgen uw bestelling is zeker weten op tijd verzonden naar uw afleveradres.

Heeft u uw bestelling geplaatst/betaald voor 12:00? 

Dan wordt uw bestelling dezelfde dag verzonden. 

Besteld u na 12:00, dan is er nog weinig kans dat uw bestelling dezelfde dag verzonden wordt, bestel daarom op tijd om teleurstelling te voorkomen. Normaal wordt uw bestelling de volgende ochtend aan u verzonden en wordt u altijd op de hoogte gehouden met de actuele status van uw bestelling. Dit om verwarring te voorkomen.

Jazeker wij versturen zowel naar België als naar de rest van Europa. Bij het afronden van uw bestelling wordt er gevraagd naar het land van verzending, daar kunt u uit de beschikbare landen kiezen waar wij aan leveren.

Nee, dit is niet nodig aangezien al onze post als brievenbus post wordt verzonden.

Wij vinden het jammer dat u uw bestelling nog niet heeft ontvangen, neem contact op met de klantenservice: [email protected]

Note: Indien u voor Reguliere post heeft gekozen is het niet mogelijk de exacte status van uw bestelling te achterhalen en kunnen wij uw bestelling NIET vergoeden. Dit omdat in het verleden misbruik gemaakt is van deze mogelijkheid hebben wij besloten deze optie niet meer toe te passen op reguliere post.

Ps. Voor reguliere post is het namelijk vaker voorgekomen dat de bestelling nog in de komende 2 weken na bestellen toe komen.Volgens de voorwaarden van postnl hebben hun na een vertraging en of storing 2 weken de tijd om uw bestelling alsnog te bezorgen. Indien uw bestelling nog niet is aangekomen na deze 2 weken kan uw bestelling als verloren worden beschouwd.

Gelieve dit nieuwsbericht door nemen, hier staan de belangrijkste punten in dat u nodig heeft om een bestelling te plaatsen.

Dit is inderdaad mogelijk, u moet dat alleen in de notitie aangeven dat u het verstuurd naar een postNL locatie. Zodat wij wat extra informatie aan uw adres label kunnen toevoegen.

Producten

Jazeker, al onze producten worden berekend vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product.

Jazeker, al onze producten worden berekend vanaf 1 Gram. Zie ook de reacties van onze klanten op trustpilot, dit voor iets meer zekerheid over de kwaliteit van uw product.

Jazeker, wij hebben een redelijk uitgebreid assortiment als het om accessoires gaat! Gelieve de pagina “Accessoires” hier boven aan te klikken.

Jazeker, onze foto’s worden op professionele wijze gemaakt. Dus dit betekent dat onze foto’s niet zijn gephotoshopped en horen daadwerkelijk bij het product waar deze bij staat.

Jazeker, op verzoek van onze klanten zijn wij opzoek geweest naar een meetinstrument dat speciaal gemaakt is om THC en CBD in het soortje te meten. Na heel wat testen en communicatie met de ontwikkelaar van dit apparaat kunnen wij u 100% garanderen dat de THC waardes die bij het wiet soortje staat authentiek zijn!

Betalen & Privacy

Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]

Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op via [email protected]

Wij hebben een systeem in werking dat wanneer een betaling is gedetecteerd in het blockchain netwerk, zal het systeem uw bestelling automatisch in behandeling plaatsen. Daardoor blijft u altijd op de hoogte met de actuele status van uw bestelling. .

Nee, uw eigen naam is niet perse nodig om uw post te ontvangen, zolang uw aflever adres gegevens correct zijn vermeld, zal u het brievenbus pakketje in uw brievenbus ontvangen.

Wij bieden alleen de mogeljikheid aan om via Bitcoin te betalen & andere crypto valuta zoals Litecoin & Etherium. Het is wel mogelijk om via ideal, creditcard, bancontact te betalen, dan word het aangeraden onze pagina Eenvoudig Bitcoin Kopen door te nemen.(Kopje Direct betalen)

Wij reserveren het betaal adres voor 48 uur, daarna heeft deze geen prioriteit meer voor de geselecteerde bestelling en wordt deze versleuteld in de database. Geen zorgen, indien er later betaald wordt dan 48 uur zal deze versleutelde bestelling in behandeling gaan.

Het wordt steeds gemakkelijker om met bitcoin te betalen, wij hebben daarom speciaal een uitgebreide gebruikers vriendelijke pagina geschreven waar u uit verschillende opties kunt kiezen hoe u uw bestelling wilt betalen. Bitcoin Handleiding

Nee, al is het wel zo dat bitcoins die gekocht worden via een exchange, gebruik maakt van K.Y.C(Know your customer) Hun daarom altijd uw coins kunnen volgen. Wij van Topwietonline vinden coin privacy heel belangrijk! Daarom zijn er maatregelen getroffen om data analysten tegen tegaan, zodat u volledig anoniem besteld op het internet!

Dit betekend dat als u Bitcoins koopt via een exchange om uw bestelling direct te betalen, deze instanties uw gekochte coins niet kunnen volgen of kunnen koppelen aan een verdachte transactie.

Geen zorgen, wanneer de betaling is overgemaakt door de desbetreffende exchange, wordt uw bestelling automatisch door ons betaalplatform in behandeling geplaatst. Hier zult u via de mail op de hoogte worden gebracht.

*Deze pagina wordt van tijd tot tijd aangepast, zodat iedereen op de hoogte kan blijven van de meest gestelde vragen die wij ontvangen van onze klanten.

Contact

Staat uw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice door middel van dit contact formulier. Wij proberen indien mogelijk binnen enkele uren uw vraag te beantwoorden.

nl Dutch
X