Na enige tijd plaatsen wij een actueel nieuws bericht voor het kopen van wiet online, hierbij gaat het vooral om nieuwe soortjes die zijn toegevoegd aan ons assortiment Die exclusief verkrijgbaar zijn bij Topwietonline!

Wij zijn voornamelijk druk bezig geweest om de klanten te voorzien van unieke soortjes, voornamelijk hebben wij ons Amerikaans Assortiment uitgebreid. Deze soortjes zijn legitiem gekweekt in de Verenigde Staten, dat betekend deze soortjes uiteraard zijn geknipt en gecured onder perfecte omstandigheden. Dat betekend dat wij onze klanten kunnen voorzien van Topkwaliteit wat jullie van ons gewend zijn wat zeker niet teleur zal stellen.

Uitgebreid Assortiment

Rechtstreeks uit de Verenigde Staten!

Opgelet!

Graag ook een update naar de klanten, het valt ons steeds meer op dat er neppe online coffeeshops verschijnen op het internet . Die maken namelijk een replica van de website of zullen de beschrijvingen & namen van de soortjes kopiëren uit het assortiment van Topwietonline. Dus let daarom goed op of de online coffeeshop die u selecteert om uw Wiet, Hasj of Thc Extract te bestellen daadwerkelijk betrouwbaar is.

Categories: Wiet

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

nl Dutch
X